Стани партньор

DEVELOP Партньорска програма 

Партньорската програма на DEVELOP е предназначена да помогне партньорския канал да реализира сериозно пазарно присъствие в разрастващия се силно конкурентен пазар на печатащи устройства. Ние от DEVELOP България гледаме на нашите партньори, като продължение на нашия екип, който ще допринася ключова роля в постигането на стратегия и цялостния успех на пазарното присъствие на компания на Бългаския пазар. Ползите от тази програма за вас са постигането на конкурентно предимство и увеличаване на нетните Ви продажби в дългосрочен план.

Партньорската програма на DEVELOP е отворена за всяка компания на пазара имаща желание да прави бизнес с продуктите и решения на DEVELOP, включително и компании предоставящи допълнителна добавена стойност, доставчици на решения или системни интегратори. 


Партньорски нива


Трите нива на партньорство, са предназначени да отразят инвестицията на нашите партньори в продажбата на DEVELOP продукти.

Оторизиран Партньор
Това ниво е отворено за всяка компания, която е готова и желае да продава продуктите и решенията на DEVELOP. На това ниво, изискванията са минимални и DEVELOP предлага пълна търговска, техническа и маркетингова подкрепа, за да ви помогне да получите изключително успешен старт.

Сертифициран Партньор
Това ниво на партньорство добавя допълнителна стойност към продуктите на DEVELOP, предлагайки цялостни решения и услуги, включително инсталиране, гаранционна поддръжка и демострация на място на оборудването. Партньорите са завършили успешно първо ниво на обучение на сервизните специалисти, и активно продават значителна част от продуктовата гама.

Сертифициран Партньор за Бизнес Решения
Партньори са завършили второ ниво на обучение на сервизните специалисти, и първо ниво за търговски специалисти. Такива партньори демонстрират ефективност на бизнеса, измерена като приходи и обучение на персонала. Активно са ангажирани в продажба на продуктите и решенията на DEVELOP и са доказали способността им да посрещнат изисквания на крайния потребител.

 

За повече информация моля свържете с нас