Aвтоматизация на работния процес

convert+share

Софтуера convert+share предлага функции, които са толкова ефективни, колкото и лесни за употреба. Те премахват ръчните работни процеси и непрекъснато оптимизират вашия документопоток, например чрез сканиране на документи  като .docx файлове и изпращането им директно от мултифункционалното устройство към Windows файловa система, имейл адреси, Google Docs, Evernote или Microsoft SharePoint. 

convert+share ви предоставя възможността да сканирате всички ваши документи наведнъж. Просто поставете лист хартия с предварително отпечатан баркод разделителен маркер на всеки документ. По този начин, цялата купчина документи ще бъдат сканирани наведнъж и автоматично ще бъдат разделени и разпределени към съответния файл – лесни за откриване, правилно съхранени и много по-бързо отколкото ръчното сканиране.

Това означава, че сега имате възможността веднага да откривате специфично съдържание, да копирате част от текст и дори да го поставяте в други документи. А оригиналното оформление остава същото. Друга възможност е да запазите документ като PDF/A – стандартният формат, който се изисква за много електронни архивиращи решения. Ако желаете да промените съдържанието на текста на определен документ, най-подходящото решение е Scan-to-Word. Документът се сканира в .docx формат и може лесно да бъде отворен и редактиран в Microsoft Word.Така успявате да спестите вашето време. Досадното и времеемко преписване на оригиналния документ вече не е необходимо.

 c+s Bild.jpg

store+find

Благодарение на софтуера store+find, губенето на време при търсенето на документи също е вече минало, защото чрез помощта на тази електронна система за управление на документи, цялата информация може да бъде отново намерена по всяко време. Сред най-важните функции на store+find е автоматичното регистриране на документи още при процеса на сканиране и търсенето по ключови думи и цял текст в даден документ. Електронните документи могат лесно да бъдат добавени в store+find или импортирани директно от MS Office или MS Outlook. Благодарение на  новата версия на store+find, сега той е достъпен и от мобилни устройства. Намерете, прегледайте, изпратете по имейл, принтирайте или регистрирайте документи в store+find директно от своя iPhone или iPad. Това ви предоставя техническа независимост и ви спестява време и пари.

pic_sf_start.jpg


Директната връзка между тези две решения, конектора между convert+share и store+find, наскоро грабна приза на ‘Innovationspreis-IT’ за интелигентни, лесни за употреба от потребителя продукти и решения в сферата на информационните и комуникационни технологии. Направете живота си по-лесен и се възползвайте от потенциала за оптимизация на работния процес.

 

 convert+share брошура

 store+find брошура