convert+share

Софтуер за оптимизация на работните процеси

 

Автоматизираните производствени процеси са стандартна практика в индустрията. Само си помислете как се правят колите. Но в много от днешните офиси все още автоматизацията е нещо нечувано. Всяка стъпка в документопотока се извършва ръчно и в много случаи размножаването на копия не може да бъде избегнато. Такава неефективност струва време и пари, която малките и средни предприятия не могат да си позволят. Именно тук, решението на DEVELOP convert+share може да направи нещата много различни – с възможно най-минимални усилия.

c+s Bild.jpg

convert+share предлага функции, които са толкова ефективни, колкото и лесни за употреба. Те премахват ръчните работни процеси и непрекъснато оптимизират вашия документопоток, например чрез сканиране на документи  като .docx файлове и изпращането им директно от мултифункционалното устройство към Windows файловa система, имейл адреси, Google Docs, Evernote или Microsoft SharePoint. Това спестява вашето време и усилия – и ви позволява да се концентрирате върху по-важни неща за вашия бизнес.

 

Описание

Посредством convert+share, просто сканирате вашите документи на мултифункционално устройство и получавате  searchable PDF (PDF с възможност за контекстно търсене) файл, който ви позволява да копирате съответна част от текста във всеки друг документ. Ако се нуждаете от редакция на текста, просто използвайте функцията Scan-to-Word, за да създадете .docx файл, който можете да отворите и редактирате с Microsoft Word. Всичко това спестява голяма част от вашето време.

convert+share ви предоставя възможността да сканирате всички ваши документи наведнъж. Просто поставете лист хартия с предварително отпечатан баркод разделителен маркер на всеки документ. По този начин, цялата купчина документи ще бъдат сканирани наведнъж и автоматично ще бъдат разделени и разпределени към съответния файл – лесни за откриване, правилно съхранени и много по-бързо отколкото ръчното сканиране.

Вероятно, досега сте изпращали сканираните документи към вашия имейл адрес, отваряли сте съответната база данни и сте съхранявали документа там. Сега можете да избегнете тези допълнителни дейности, защото convert+share ви позволява да сканирате документи директно в бази данни като Google Docs, Microsoft SharePoint, Evernote или Windows.

c+s_funktionsuebersicht_en_120607.jpg

С помощта на зоналното разпознаване на символи с OCR (Оптично Разпознаване на Символи), convert+share ускорява извличането на информация, като например, име на клиент или отчетен номер от вашия сканиран документ. Важна особеност, най-вече когато съхранявате документи в електронна система за съхранение на документи като например store+find. Зоналният OCR автоматично разпознава предварително зададени зони в документа. По този начин, вече не се нуждаете да въвеждате ръчно ключови думи или индексиране на думу, а съответната информация ще бъде директно свързана към вашия документ – така архивирането и търсенето на документа се превръщат в много по-бърза и лесна процедура.

Повечето електронни архивиращи системи изискват файлови документи във формат PDF/A, но за съжаление много мултифункционални принтери не поддържат този формат. Отново, това вече не е проблем с convert+share, който сканира документите като PDF/A файлове. Така имате възможността лесно да съхранявате документите си във вашата архивираща система.

convert+share ви предлага изключителната възможност да съхранявате документите си в изисквания формат директно през мултифинкционалното ви устройство (МФУ) в електронен софтуеър на DEVELOP за управление на документи store+find.

convert+share е сам по себе си изключително опростен и пригоден за нуждите на малки работни групи до 50 човека. Изключително лесен е за конфигуриране, дори за хора, които не са IT специалисти, и не би могъл да бъде по-лесен за употреба. Защо не се убедите сами!


Какво печелите

Администриране на потребители

  • Директен достъп до вашия работен процес от дисплея на МФУ
  • Hot folder папка за пренос на дигитални файлови документи към други формати и диркетното им изпращане към панела с дестинации от convert+share

Обработка на документи

  • Баркод разделителен маркер
  • Създаване на PDF/A файлове и функция за sPDF и Scan-to-Word
  • Зонално разпознаване на символи с OCR

Прехвърляне на документи

  • Директно съхраняване на документи в Microsoft SharePoint, Evernote, Google Docs и Windows
  • Изпращане на документи директно на имейл адрес
  • Изпращане на документи директно към DEVELOP електронна система за управление на документи store+find

 

Таргет група

convert+share е подходящ за компании от малкия и среден бизнес с един до петдесет служители, които желаят да оптимизират своя документопоток по лесен начин, но с дълготраен ефект.

 

 convert+share брошура