За нас

Динамичен баланс – нашата стратегия за Вашия успех. В настояще и в бъдеще.

DEVELOP, като марка на Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, носи значение на модерни и професионални решения за офис комуникация. Ние предлагаме на пазара системи, софтуер и услуги за производство и управление на документи. С нашата гама от продукти и услуги, ние сме се доказали като една от водещите марки предлагаща решения за малките и средни предприятия в Европа.

Ние определяме новите тенденции на пазара и създаваме уверен и креативен принос към оформянето на бъдещето. Нашето разбиране за консултация далеч надхвърля само анализи и препоръки: Ние оценяваме, проектираме и внедряваме. Нашата основна цел: повишаване на производителността в работната среда на нашите клиенти.

Нашето национално присъствие в Германия се осигурява от повече от 300 оторизирани дилъри. Нашата широка международна мрежа за продажби, представена от независими дистрибутори и специализирани партньори в повече от 60 страни, улеснява дейността на нашите корпоративни клиенти и гарантира обслужване в световен мащаб на нашите продукти.

Присъствието ни в България е подсигурено от партньори в цялата страна.
Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, със седалище в Лангенхаген, Германия, е изцяло притежавано дъщерно дружество на Konica Minolta Business Technologies, Inc., Токио, Япония. Konica Minolta Business Solutions Europe е представена от филиали и дистрибутори в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). Навсякъде по света, повече от 27 000 служители работят за Konica Minolta Business Technologies. 

Как да ни намерите