ineo+ 552/652: висок клас многофункционални устройства за бизнеса

 

Брилянтни цветове
Производителността на ineo+ 552/652 е лесно сравнима с тази на производствените машини. Ултра малките частици на подобрения полимеризиран тонер осигуряват рязък и изчистен текст и силно контрастни изображения.  Още повече, допълнителния Fiery контролер отваря врати към професионално управление на цветовете чрез ICC профили. Това са точно машините от които се нуждаят рекламните агенции и издателствата. След инсталирането на Fiery контролера, рутинните бизнес документи все още могат да се печатат и със стандартния ineo контролер, който не изисква специални умения. Възможността за два контролера отваря съвсем нови възможности за in-house производството на документи.

Икономичност на работа
Има добри причини да поставите ineo+ 552 или ineo+ 652 като сериозен заместник на обикновената си черно-бяла машина. Многофункционалните устройства осигуряват евтина черно-бяла производителност и бонус - първокласно качество на цветовете. Тъй като тази машина дава най-добрите за класа си цифри за пестене на енергията, тя е по-икономична за работа от всяка друга по-стара машина или конкурентна такава на пазара днес.


Приятелски настроени към околната среда 

Ineo+ 552/652 демонстрират, че DEVELOP не просто отговаря за принципите за екологичност. Системите идват с награди от Blue Angel и Energy Star за природосъобразност. При производството на полимеризирания тонер, който осигурява брилянтното качество на печат, се отделят с 40% по-малко CO2 емисии в сравнение с производството на обикновен тонер. Повече от 90% от компонентите могат да се рециклират, а ниската консумация на енергия за офис устройствата е също толкова важна за околната среда, колкото и за собственика.

Защита на данните
Освен задължителните функции за защита, ineo+ 552/652 предлагат и набор от подобрени характеристики, които поставят сигурността на по-високо ниво. Разнообразието от функции за сигурност бе наградено със сертификат ISO 15408 EAL3 – най-високия стандарт в индустрията за многофункционални устройства. Характеристиките включват криптиране с IPsec протокол за защитена мрежова комуникация към и от устройството; защита на всички данни от хард диска срещу неоторизиран достъп през стандартния модул за HDD криптиране; идентификация чрез сканиране на пръстов отпечатък или безконтактна карта ограничаващи достъпа само до оторизираните потребители.

Фина довършителна обработка
Възможните за ineo+ 552/652 довършителни опции включват А3+формат брошури, прецизно сгъване на документи, Z-сгъване и телбодиране на 100 листа. И всичко това с качество, което се забелязва и с просто око.

Ineo+ 552/652 от DEVELOP обещават да повишат нивото на качеството и ефективността на процесите в документооборота във вашата компания. Новите ineo+ 552/652 повишиха температурата на пазара на висок клас многофункционални устройства за бизнеса.


back назад