ineo+ 224/284/364 – ИНТЕЛИГЕНТНИ, УМНИ, ИНТУИТИВНИ

                Трябва ли една офис система, съдържаща всички функционалности на документооборота, от които се нуждаете, да бъде трудна за употреба? Защо мултифункционалните устройства да не са приспособени за вашите нужди?  Разумни въпроси, нали?                                                                                                                                              ineo+224/284/364 е създаден за максимално улеснена употреба. Подобно на вашите смарт телефони и таблети, тази мултифункционална офис система може да бъде управлявана интуитивно с перфектна лекота.

Бихте могли да запазите често използваните от вас функции на началния екран, докато онези, които не използвате, можете просто да преместите. ineo+224/284/364 е офис система, която се адаптира към вашите работни навици.

Интуитивно управление

                Загубени сте във функционалния лабиринт на популярните мултифункционални системи?

При ineo+224/284/364 този проблем е решен. Интуитивната функционална концепция  прави системата толкова лесна за ползване, колкото вашия смартфон или таблет. 9 инчовият капацитивен тъчскрийн предлага подобни на ‘flick & drag’ характеристики.

                Досега се е налагало да правите настройките си в разнообразни подменюта и пътят обратно към главното меню е бил често объркващ. Сега можете да намерите всичките си настройки още на главното меню, благодарение на новата операционна система. Новата навигационна лента ви показва къде се намирате в менюто само с един поглед. Като допълнение, вече направените настройки се отбелязват с жълта точка. По този начин можете да проследявате всичко.

                Искате ли да редактирате документа си преди печат, като например да добавите допълнителни страници? Сега можете да го направите лесно, посредством новата функция „предварителен преглед”. А за да изпратите документи директно до получателя, вече не се налага да се лутате из страниците с контакти, а директно да скролнете към адреса на получателя.

 Ако всичко това все още ви звучи прекалено объркващо, следващата част ще донесе повече яснота. Защото тогава, ще представим на вашето внимание индивидуалните начини за адаптация на ineo+ 224/284/364 към вашите нужди. Това определено е нещо, което да очаквате с нетърпение.

Индивидуални настройки

                 Всеки потребител е уникален сам по себе си. Същото важи и за вашите изисквания, когато стане дума за мултифункционални устройства. Ключовото предимство: новите ineo+ 224/284/364 се адаптират към вашите нужди.              

                Новата структура на менюто представя ясен и лесен за потребителя преглед на всички функции. Но това не е всичко, гъвкавата конфигурация ви позволява да съхраните до 24 шорткъти (кратки клавиши) за най-важните функции по ваш избор на началното меню. Неупотребяваните функции, от друга страна, могат лесно да бъдат скрити. Единственият избор пред вас сега е директният път до вашата цел.

                 Работите ли посредством няколко потребителски профила? Няма проблем! Сега имате възможност да разполагате с три различни профила едновременно: основен, разширен и стандартен. Дори е възможно да добавите до три допълнителни потребителски профила, по ваше предпочитание. Същевременно, бихте могли да настроите функциите, отнасящи се към всеки един от профилите да бъдат видими или скрити, защото не всеки потребител се нуждае от всички различни функции. Лесният за употреба дисплей елиминира нуждата от търсене на исканите функции и ги прави незабавно достъпни. Това спомага за повишаване на ефективността във вашия офис.

                Разнообразието е онова, което прави живота интересен! Защо това да не се отнася и до дисплея? Сега имате възможността да изберете характерен цвят за всеки индивидуален потребител. Несравнимото предимство: само с един поглед можете да определите с кой профил работите в момента.

Интелигентна автоматизация на работния процес

                Най-после, благодарение на ineo+ 224/284/364, автоматизирани и перфектно координирани технологични процеси са вече възможни в рутината на офисното ежедневие! Защото това мощно всестранно развито устройство оптимизира и свързва всички етапи на документооборота.

                Освен многобройните опции за довършителни процеси, като прегъване на писма, изготвяне на брошури, телбодиране и перфориране, които са прецизно приспособени за вашите индивидуални нужди, разполагате с допълнителни възможности за оптимизация на работния процес, които стават възможни чрез съчетанието на ineo+ 224/284/364 със софтуерните решения на DEVELOP.

                Например, convert+share може да бъде използван да сканира документи като PDF или Word документи, или да бъдат изпратени директно от МФУ към папка в Windows, имейл адреси, GoogleDocs, Evernote или Microsoft SharePoint. Това означава, че сега имате възможността веднага да откривате специфично съдържание, да копирате част от текст и дори да го поставяте в други документи. А оригиналното оформление остава същото. Друга възможност е да запазите документ като PDF/A – стандартният формат, който се изисква за много електронни архивиращи решения. Ако желаете да промените съдържанието на текста на определен документ, най-подходящото решение е Scan-to-Word. Документът се сканира в .docx формат и може лесно да бъде отворен и редактиран в Microsoft Word. Така успявате да спестите време. Досадното и времеемко преписване на оригиналния документ вече не е необходимо.

                Благодарение на store+find, губенето на време при търсенето на документи също е вече минало, защото чрез помощта на тази електронна система за управление на документи, цялата информация може да бъде отново намерена по всяко време. Сред най-важните функции на store+find е автоматичното регистриране на документи още при процеса на сканиране и търсенето по ключови думи и цял текст в даден документ. Електронните документи могат лесно да бъдат добавени в store+find или импортирани директно от MS Office или MS Outlook.      Благодарение на  новата версия на store+find, сега той е достъпен и от мобилни устройства. Намерете, прегледайте, изпратете по имейл, принтирайте или регистрирайте документи в store+find директно от своя iPhone или iPad. Това ви предоставя техническа независимост и ви спестява време и пари.
                Директната връзка между тези две решения, конектора между convert+share и store+find, наскоро грабна приза на ‘Innovationspreis-IT’ за интелигентни, лесни за употреба от потребителя продукти и решения в сферата на информационните и комуникационни технологии. Направете живота си по-лесен и се възползвайте от потенциала за оптимизация на работния процес.


Вижте повече за възможностите на ineo+ 224


За DEVELOP

DEVELOP GmbH е водещ доставчик на модерни решения за офис комуникация с независими дистрибутори и специализирани канали в 60 страни в целия свят. Ние предлагаме системи, софтуер и услуги за производството и управлението на документи. С гамата ни от продукти и услуги, ние се развихме като един от водещите доставчици на малки и средни компании в Европа. Ние поставяме тендециите и имаме сигурен и творчески принос при оформяне на бъдещето. Разбирането ни за „съвет” далеч надхвърля обикновения анализ и препоръка: ние оценяваме, създаваме и напътстваме – основната цел е повишаване на производителността на средата на нашите клиенти.


back назад