DEVELOP Personal Sharе: ефективна връзка към MS SharePoint

 

Софтуера Microsoft SharePoint за съвместна работа на потребители, отдавна е полезен инструмент за фирми и организации, които работят по общи проекти от различни физически локации. Предимства за потребителите са лекотата и удобството, с което могат да се обменят и обработват документи - с едно изключение: липсва процес за съхраняване на сканираните документи в библиотеката на SharePoint. Но сега DEVELOP анонсира приложението Personal Share като инструмент, който значително улеснява този процес. 

 

Ян Бернд Сандерман, продуктов мениджър, отговарящ за Personal Share очертава ползите, които този инструмент предоставя: "Personal Share създава ефективна и лесена за употреба връзка с SharePoint. С негова помощ, потребителите могат лесно да сканират документи към SharePoint от най-близкото мрежово мултифункционално устройство. Personal Share спомага споделянето да става без допълнителна тежест върху ИТ инфраструктурата на компанията и намалява разхода на хартия, като помага да се избегнат ненужните разпечатки.

 

Директен линк към и от SharePoint

Personal Share създава пряка връзка между SharePoint и DEVELOP многофункционална A3 офисна система. След удостоверяване, всеки оторизиран потребител може да сканира документи директно в съответната SharePoint папка свързана с определен проект. Всички необходими настройки, като например името на документа или местоназначението на сканиране, може да бъде конфигурирано с лекота от дисплея на DEVELOP многофункционалната система. Personal Share също е изключително полезен инструмент за съхраняване на документи в SharePoint. Оторизираните потребители имат незабавен достъп до техните проектни папки и документи в SharePoint, чрез DEVELOP многофункционална система, и могат да ги разпечатват директно чрез нея.

 

Спестява време и усилия

До сега, сканиране на документ в SharePoint преминава през персонален компютър от работно място. След внедряването на Personal Share, сканираните документи се изпращат направо към SharePoint, и по този начин се съкращават няколко ръчни стъпки и се спестява на потребителите време и усилия. 

Лесен за инсталиране

След като Personal Share бъде инсталиран на същия сървър като SharePoint, позволява ефективно използване на ИТ ресурсите на компанията, с което се елиминира нужда от допълнителни инвестиции и се свеждат до минимум административните разходи.

Намаляване на разхода на хартия

Интегрирана функция за визуализация на документи от дисплея на DEVELOP многофункционална система дава възможност на потребителите да проверят първата страница на SharePoint документ, преди да бъде отпечатана. Това спомага да се предотврати ненужните разпечатки и по този начин се постига намаляване на разхода на хартия.

 

Системни изисквания

Налична инсталация на Windows Server 2003/2008 с Microsoft Office, Microsoft SharePoint Services 2007/2010 и Microsoft NET Framework 3.5, както и една или повече DEVELOP многофункционални А3 офисни системи с фабрично инсталиран DEVELOP OpenAPI 2.1 или по-висока. GhostScript и OpenOffice.org 3.2.1 трябва да бъде инсталиран на многофункционална система за да се показват правилно файловете, чрез функцията за предварителен преглед и да ги отпечатате правилно. Проблеми с производителността могат да се срещнат, ако има повече от 1500 потребители и 500 библиотеки с документи на SharePoint.

 

линк към продукта

 


back назад