Лирекс Хай Тех и Коника Минолта България сключиха договор за партньорство с марката DEVELOP

София, 15 юли 2013 г. 

 

Лирекс Хай Тех е официалният сертифициран партньор на DEVELOP, който от 2013 г. ще предлага пълната гама DEVELOP на бизнес потребителите и публичния сектор в България. Двете компании имат обща визия и съвместни планове за активно сътрудничество. Фокусът ще бъде върху продукти и решения в областта на създаването, съхраняването и обработката на документи. Основните цели са оптимизиране и контролиране на разходите за производство на документи, повишаване на производителността и добавяне на нови функционалности в работната среда на клиентите.

„Развитието на отношенията с Лирекс Хай Тех – една от най-иновативните компании в България, е стъпка в посока реализиране на бизнес потенциала в областта на създаването и управлението на документи. Стратегическото ни партньорство ще помогне да предложим иновативни решения на Българския пазар и с това ще допринесе за бъдещото развитие и пазарно позициониране на маркaта DEVELOP в България“, заяви Радослав Календжиев, Мениджър Продажби DEVELOP – Коника Минолта България.

През последните години Лирекс Хай Тех реализира редица проекти, като всички те са изцяло съобразени със конкретните нужди на клиента, което е основната цел на отличните търговски и инженерни екипи на дружеството. Сред основните клиентите на Лирекс Хай Тех са търговски вериги и предприятия, организации в производствения и финансов сектор. Дейността на Лирекс Хай Тех обхваща всички етапи от процеса на внедряване на нови технологии и решения – консултации, инсталации и поддръжка. 

С предлаганата гама от продукти и услуги, DEVELOP се e доказал като една от водещите марки предлагаща решения за малките и средни предприятия в Европа. Като част от новите тенденции на пазара, DEVELOP създава уверен и креативен принос към оформянето на бъдещето. Разбирането на DEVELOP за консултация далеч надхвърля само анализи и препоръки. Чрез своите партньори компанията гарантира професионални услуги и отлично ниво на поддръжка от анализа и проектирането, до внедряването на решението при клиента.

 

За Лирекс Хай Тех

www.lirex.bg

Дружествата от групата Лирекс.ком (Лирекс Хай Тех, Лирекс БГ, Лирекс БС, Лирекс Скопие) са водещи в областта на информационните и комуникационни технологии. Предлагат консултантски и аутсорсинг услуги, цялостно проектиране, изграждане и поддържане на ИКТ решения и системи, разработване на софутер. Също така предлагат и поддържат компютърно, комуникационно и мрежово оборудване, офис техника и консумативи, аудио-визуална техника и стандартен софтуер.

 

За DEVELOP

www.develop-bulgaria.com

DEVELOP, като марка на Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, носи значение на модерни и професионални решения за офис комуникация. Ние предлагаме на пазара системи, софтуер и услуги за производство и управление на документи. С нашата гама от продукти и услуги, ние сме се доказали като една от водещите марки предлагаща решения за малките и средни предприятия в Европа.

 

 

 


back назад