Персонализирана лекота на използване от DEVELOP

С начин на управление като при смартфоните ineo+ 224e/284e/364e се адаптира към навиците на потребителите

Мултифункционалната офис система не трябва да е непременно трудна за използване. Повечето офис служители просто искат да принтират, копират, изпращат факс и сканират, без да се налага първо да изчетат ръководството на потребителя. Точно това е концепцията на новото ineo+ 224e/284e/364e от DEVELOP: офис система, която може да бъде управлявана като смартфон или таблет и се адаптира към работните навици на потребителите.

 

pic_prod_ineo_224e.jpg

 

Щефан Херман, Продуктовият Мениджър на ineo+ 224e/284e/364e, вижда мулти-тъч оперативния панел на машината като една от най-силните характеристики: „Потребителите на мобилни устройства веднага ще се почувстват като у дома си с ineo+ 224e/284e/364e. Освен това, биха могли да персонализират екрана според своите индивидуални изисквания, за да си спестят време и повишат ефективността при  производство на документи в компанията.“

 

Мулти-тъч оперативност

Интуитивната оперативна концепция, която стои зад ineo+ 224e/284e/364e е очевидна още в мига, когато накланящият се 9-инчов тъчскрийн екран. Разработчиците са използвали мултитъч принципа на смартфоните и таблетите и така повечето офис служители работят без проблем с устройството. Подобрената навигация позволява на потребителя да вижда всички функции на един екран и да избере желаната настройка само с няколко натискания.

 

Адаптивен панел

Подобната като при модерните мобилни устройства оперативност не е единствената отличаваща характеристика на панела. Офис служителите могат да персонализират началното меню по начин, по който да отговаря на техните специфични изисквания, например като настроят най-често използваните функции на екрана и да премахнат онези, които рядко или никога не използват. Това пести много време в рутинното принтиране, копиране и сканиране.

  

Екологични характеристики

Една от най-интересните характеристики на ineo+ 224e/284e/364e от бизнес гледна точка е възможността да се намали консумацията на енергия. Разнообразните функции за пестене на енергия включват икономичен спящ режим и динамичен Eco Timer, който адаптира активните фази на системата към нейните актуални оперативни периоди. Като резултат, ineo+ 224e/284e/364e консумира много малко енергия при средно потребление в офиса. Друга „зелена“ функция е неотпечатването на празни страници, за да се избегне разхода на хартия, което е добре не само за природата, но и за намаляването на текущите разходи на компанията.

 

По-ефективни работни процеси

ineo+ 224e/284e/364е може да спомогне за подобряването на ефективността на документопотока като намали ръчната работа при ежедневните офис задължения. Например, документите могат да бъдат сканирани директно, като Word (.docx), Excel (.xlsx), PowerPoint (.pptx) или PDF формат с възможност за търсене във файлове, което премахва нуждата от допълнително ръчно конвертиране на файла. Многобройни са и начините, по които могат да бъдат доставени сканираните документи, като например по имейл или чрез трансфер към Windows папка или FTP сървър. Софтуерните приложения, които DEVELOP предлага като допълнение също спомагат за подобряването на ефективността в офиса. С функцията „store+find“, например, няма да губите време в търсене на "загубени" документи, а бързо ще намерите нужните файловете. С „convert+share“ потребителите могат да сканират документите в различни файлови формати и да ги изпращат към различни дестинации.

 

Новата серия многофункционални устройства ineo+ 224e/284e/364e от DEVELOP са  лесни за употреба и наистина улесняват потребителите в производството на документи.

 

Вижте повече за възможностите на ineo+ 224e


back назад