3-в-1 мултифункционалност за малкия бизнес

DEVELOP ineo 185: компактен, лесен за употреба

 

Малкият бизнес ще оцени здравината, компактния дизайн и лекотата на използване на ineo 185 - черно-бялo А3 формат офис устройство осигуряващо високо качество на печат, копиране и сканиране събрано в една компактна система, която може да послужи и като настолен принтер.

 

 


         ineo 185 е най-новото многофункционално устройство от DEVELOP за черно-бял печат в офиса. Устройството копира, принтира и сканира оригинали с формат до А3. Надеждният и компактен дизайн и лекота на използване правят ineo 185 идеалното офис устройство за малки компании и отдели. Изключително удобен е за офиси, в които копирането е все още приоритетно.

         Благодарение на лесния за употреба интуитивен контролен панел дори потребителите, които рядко използват устройството, няма да имат проблем да принтират, копират и сканират. Качеството на печата е гарантирано от стандартния контролер за печат и HD тонер, съдържащ по-малки и по-гладки частици. Скоростта на печат е 18 страници в минута (А4), което задоволява напълно изискванията на потребителите. Чакането пред  устройството е вече минало с едва 8 секунди нужни за първияотпечатък.

         Друга важна характеристика на модела е неговият компактен и олекотен дизайн, което го прави идеален за настолно устройство. В допълнение,  ineo 185 има щадящи околната среда енергоспестяващи функции и сертификат Energy Star. 

 

Вижте повече за възможностите на ineo 185


back назад