ineo 224e / 284e / 364e/ 454e / 554e - Повишена продуктивност и още по-лесна употреба

 

"Портфолиото на DEVELOP от цветни и черно-бели устройства е вече напълно завършено. Това означава, че можем да посрещнем всички печатни нужди на средно-големи и големи работни групи и отдели.“, казва Радослав Календжиев, Мениджър Партньорски Продажби за DEVELOP. “Освен това, благодарение на подхода „познавай един – управлявай всички“, еднаквите функции и лесното управление сега са налични за цялата линия. Това е силно предимство, от което потребителите ще се възползват.“

 

 

Подобни функции и характеристики

Всяко монохромно устройство ineo – ineo 224e, ineo 284e, ineo 364e, ineo 454e and ineo 554e – сега споделя характеристики и функции с ineo+ цветната серия. За големи компании и държавни институции, би било от голяма полза  всички цветни и монохромни устройства да бъдат от ineo сериите. Потребителите веднага биха забелязали подобните функции между тях, а количеството време, което биха спестили от ежедневните работни задачи не е за подценяване.

 

Управление, като при смартфоните

Устройствата се управляват по същия начин, както смартфон или таблет, посредством мултитъч и персонализиран екран. Работата с тях е лесна, което е голямо предимство за места, като библиотеки или университети, където устройствата се ползват от широката общественост, тъй като дори неопитни потребители скоро ще се запознаят с тези ineo системи.

 

Персонализиран оперативен панел

Друго голямо предимство на серията е възможността да се персонализира потребителския интерфейс според нуждите на потребителите, което от своя страна също повишава ефективността на служителите. Потребителите могат да избират между широка гама от възможности и функции, които използват най-често и според тях да персонализират своя оперативен панел. Освен това той може да бъде персонализиран с корпоративния слоган, логото на компанията или помощна информация за потребителя.

 

Икономичност и устойчивост

Новата черно-бяла серия на DEVELOP може да се похвали с редица екологични функции, като например енергоспестяващите функции - 1W режим на съня, събуждане само за функция сканиране, която избягва ненужно загряване на устройството и динамичен еко-таймер, който анализира употребата на устройството и адаптира съответно настройките. Ниската консумация на енергия на ineo системите и икономичните експлоатационни разходи са възнаградени с международни еко-сертификати като Blue Angel и ENERGY STAR. Всичко това ви помага да запазите и разходите за потребление на тези офис системи възможно най-ниски.

 


back назад