DEVELOP store+find 2.2

По-интуитивна употреба в последната версия на системата за управление на документи.

За да администрират успешно своите документи, компаниите се нуждаят от ефективна система за управление на документи. Но що се касае до малки и средни фирми, обикновено инвестицията в такава система и обучението на персонала за работа с нея, е прекалено голяма. Със store+find 2.2 от  DEVELOP, сега тези компании могат да си позволят такова решение на разумна цена и то специално проектирано за тях.

 

Все още в много компании документите се съхраняват в кутии, папки или шкафове. В дългосрочен план, това не само заема ценно пространство, но е и твърде неефективно, когато търсите определен документ, който би могло и вече да сте загубили. Всичко това е много по-различно при ефективното съхранение на документи. Системата за управление на документи, при която важни документи, разписки, фактури и имейли се разпознават и съхраняват електронно, е атрактивна алтернатива – като се има предвид, че е достъпна ценово и лесна за употреба. Последната версия на store+find от DEVELOP е на разумна цена  и лесна за употреба. „Този инструмент е създаден специално за нуждите на малките и средни компании и им позволява да съхраняват, работят и изтеглят всякакви бизнес документи в електронен формат. Това е много ефективно решение, което със сигурност ще донесе бърза възвръщаемост на инвестициите.", казва Радослав Календжиев, Мениджър Партньорски Продажби за DEVELOP в България.

store+find_stop_schild.jpg 

Акценти на store+find 2.2:

Новата версия Enterprise Plus: Тази версия предлага пълен набор от удобни за използване и персонализиране възможности, които са особено удобни при средни корпоративни среди. Документите могат да бъдат изпратени до всякаква store+find дестинация директно от оперативния панел на всяко едно многофункционално устройство ineo без да е необходима друга ръчна намеса. Освен това, библиотеките с документи могат да бъдат конфигурирани да отговарят на специфичните изисквания на потребителя.

 

Надеждно разпознаване на текст: Новото, подобрено оптично разпознаване на символите в store+find 2.2 предоставя надеждно разпознаване на текста, което спомага потребителите да намират документите си посредством тяхното текстово съдържание.

 

Android app: store+find Android app предоставя неограничен достъп до този инструмент за управление на документи посредством Android смартфон. Освен всичко останало, това помага на потребителите да търсят, достъпват, добавят, печатат и изпращат документи по имейл.

 

Профили за сканиране: Мрежовият администратор може да дефинира профили, по които потребителят след това да избира как да извърши сканирането. По този начин, потребителят вече не се нуждае да избира желаните настройки, например резолюция, формат за документи или цветно сканиране, всеки път, когато даден документ трябва да бъде сканиран. Активирането на специален профил за сканиране спестява на потребителите много време в рутинни офис задачи, като сканиране на документи и съхранение.


back назад