Малки, но мощни и лесни за употреба – ineo 3320/4020

(DEVELOP пуска нови многофункционални черно-бели устройства)

 4020 small_264x185.jpg

В малки бизнес среди, стартиращи компании, домашни офиси или малки до средни работни групи, производството на документи често е по-малко ефективно, отколкото би трябвало да бъде. Ето защо, DEVELOP представя две нови черно-бели многофункционални системи, ineo 3320 и ineo 4020, специално разработени да бъдат по-ефективни в процесите на принтиране, копиране, сканиране и факс функциите. С тях можете да изпълнявате рутинните си задачи много по-бързо и същевременно да Ви осигури по-голямо удоволствие при извършването на ежедневна Ви работа.

 

pic_prod_ineo_4020.jpg

 

Увеличаване на производителността на работния процес

ineo 3320/4020 ускорява всекидневните функции за печат, копиране, сканиране и факс, например, чрез отпечатването на първата страница само 6,5 сек. от режима на готовност и 9 сек. от режима на заспиване. Освен това, и двете устройства са с повишена производителност, благодарение на мощен контролер и наличната системна памет, която при ineo 4020, може да се разшири до 2.5 GB. И не на последно място, максималната скорост от съответно 33 и 40 А4 стр./мин. означава, че и двете устройства са идеални за малкия бизнес, стартиращи компани, домашни офиси или малки и средни работни групи в големи организации.

 

Интуитивно лесни за употреба

Нито една от изброените таргет групи не би искала да се сблъска със сложно меню или лоша навигация на своето многофункционално устройство. ineo 3320/4020 са така проектирани, че да гарантират интуитивна леснота на употреба.  Ясно структурираното навигационно меню гарантира на потребителите лесно и бързо намиране на основните настройки. Същевременно, ако се появи проблем, анимираните менюта предоставят полезни упътвания за разрешаването му.

 

Оптимизираща ефективност

За да оптимизира ефективността  на всекидневните печатни процеси ineo 3320/4020 позволяват всички задачи да бъдат контролирани от един оперативен панел, което със сигурност спестява време. Освен това, и двете устройства предлагат функции, които често отсъстват при този ценови клас устройства – например функция за цветно сканиране, която позволява цветните документи да бъдат сканирани и изпратени до всяка желана дестинация, като имейл адрес, преконфигурирана мрежова папка, FTP сървър или USB.

 

Гъвкавост на задачите и медията

Въпреки че са позиционирани, като базово МФУ с функции за принтиране, копиране, сканиране и изпращане/ получаване на факс, ineo 3320/4020 предлага няколко допълнителни характеристики, които осигуряват много по-голяма гъвкавост в задачите и използваните медии. Допълнителните тави позволяват капацитета на хартията да бъде повишен до  850 листа при ineo 3320 и 2,000 листа при ineo 4020, като при него също така има възможност за съхранение и на различни по размер и вид медии, готови за употреба.

 

По-малко шум, повече енергийна ефективност

В случай, че устройствата се използват в домашен офис, малък бизнес или малки работни групи, те най-често са разположени близо до потребителя, а никой не би искал шумно устройство близо до себе си. ineo 3320/4020 осигуряват намалени нива на шума по време на принтиране. И двете устойства разполагат с енергийно-спестяващи функции, като режим „хибернация“, за да намали консумацията на енергия до по-малко от 0.5 W и еко режим, който позволява на потребителите да пестят енергия, хартия или и двете едновременно.


back назад