ineoPRINT - Удобен печат от вашето мобилно устройство

(Приложението ineoPRINT свързва iOS и Android устройства с ineo системи)


Клиентите на DEVELOP се възползват от по-гъвкав и индивидуален стил на работа. 
Смартфоните и таблетите все повече се превръщат в незаменим елемент от живота в офиса, но печатането от iOS и Android смартфони или таблети все още причинява проблеми със съвместимостта. За да отговори на търсенето на по-мобилен стил на работа, DEVELOP предлага ineoPRINT като решение за удобен мобилен печат и сканиране.


Тъй като работния живот става все по-мобилен, на служителите често им се налага да бъдат далеч от компютъра на работното си място. Те са принудени да се върнат до бюрата си, за да отпечатат или сканират нужния им документ, с това голяма част от удобството и гъвкавостта на работата със смартфон или таблет е загубена. ineoPRINT е безплатно, но богато на функции приложение от DEVELOP, подходящо за мобилния стил на работа в корпоративна среда, освобождавайки служителите от ограничението да са обвързани с работното си място за да използват функциите печат и сканиране – независимо дали тяхното мобилно устройство е iOS, или Android.

 

Удобен мобилен печат

Веднъж инсталиран на iOS или Android мобилно устройство, приложението ineoPRINT позволява документите да бъдат отпечатани на различни ineo многофункционални устройства посредством WiFi, при условие че са свързани към една и съща мрежа. ineoPRINT е лесен за инсталиране, използване и свързване на ineo устройствата. Това може да стане по три начина: ръчно, чрез въвеждане на IP адреса на устройството; автоматично, чрез избиране на устройство от списъка с всички ineo устройства в мрежата; и също толкова удобно чрез QR код за бързо откриване на най-удобното INEO устройство.

 

Сканиране и поддръжка на формати

Посредством ineoPRINT имате възможност и да сканирате своите документи от ineo МФУ към iPhone, iPad или Android смартфон или таблет. Връзката отново е посредством WiFi, като потребителя дори има възможност да прегледа  сканирания документ. Освен това, приложението ще се свърже с всички основни доставчици на облачни услуги за съхраняване, като iCloud, Google Drive™, Evernote®, Microsoft Office 365 и Dropbox™. В допълнение, ineoPRINT поддържа всички обичайни офис файлови формати, като например MS Office, PDF и JPG, както и различни довършителни настройки на ineo многофункционалните устройства.

 

Повече свобода и гъвкавост

Несъмнено, най-големите ползи от ineoPRINT са гъвкавостта на мобилния работен стил и огромната свобода в управлението на документи в най-разпространените офис формати. Освобождавайки служителите да печатат своите документи при поискване по всяко време и от всяко място в офис сградата, ineoPRINT спомага за увеличаването на продуктивността.

 

ineoPRINT_QR-Codes_Website.JPG 


Вижте повече за възможностите на ineoPRINT



back назад