Вали Компютърс и Коника Минолта Бизнес Солюшънс България сключиха договор за стратегическото си партньорство в България с марката DEVELOP.

 

От месец май тази година, Вали Компютърс е официален партньор на Коника Минолта, който ще предлага пълната гама лазерни принтери, многофункционални устройства и софтуерни решения за работа с документи с марката DEVELOP. Двете компании имат обща визия и съвместни планове за активно сътрудничество. Продуктите и решенията DEVELOP ще достигат до бизнес потребителите и публичния сектор през търговските офиси на Вали Компютърс в цялата страна и чрез развитата им дилърска мрежа. Фокусът ще бъде върху продукти и решения в областта на създаването, съхраняването и обработката на документи. Основните цели са оптимизиране и контролиране на разходите за печат на документи, повишаване на ефективността и добавяне на нова функционалност в работната среда на клиентите.

 

„Част от причините да изберем Вали Компютърс за наш партньор е тяхното лидерско присъствие на пазара и гаранцията за качество на обслужване на клиентите, които им дават сертификатите ISO: 9001:2008 и ISO 27001:2005. Стратегическото ни партньорство ще помогне да предложим иновативни решения на Българския пазар и с това ще допринесе за допълнително развитие и пазарно позициониране на маркaта DEVELOP в България“, заяви Елена Дречева-Владимирова, Изпълнителен Директор – Коника Минолта Бизнес Солюшънс България.

 

“Партньорството ни с DEVELOP допълва портфолиото на Вали Компютърс с широка линия от устройства за печат, копиране, сканиране, дистрибуция и управление на документи. DEVELOP е марка на Коника Минолта – пазарен лидер в офисните и производствени дигитални печатни устройства, което от своя страна гарантира качеството на продуктите. Ефикасните софтуерни решения за работа с документи добавят стойност към хардуерните продукти и несъмнено ще донесат редица ползи на нашите клиенти.”, добави Снежана Хинова, Търговски Директор – Вали Компютърс.

 

За Вали Компютърс ООД

http://www.vali.bg/

 

„Вали Компютърс” ООД е основана през 1991 година. Компанията е директен вносител и дистрибутор на 95% от продуктите, които предлага. Осигурява национално покритие чрез седем офиса в страната, отлично организирана логистика със собствен експресен транспорт, 10 сервизни автомобила и компетентен търговски екип.

 

През 2007 фирма Вали Компютърс въвежда система за управление на качеството в съответствие със стандартите ISO:9001:2000, a през 2010 са покрити и стандартите на новата версия ISO: 9001:2008. През 2012 година фирмата преминава успешно одит за съответствие на ”Система за управление сигурността на информацията” съгласно изискванията на стандарт ISO 27001:2005 и вече има внедрена организация на работа, покриваща изискванията на стандарта.

 

За DEVELOP

www.develop-bulgaria.com

 

DEVELOP, като марка на Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, носи значение на модерни и професионални решения за офис комуникация. DEVELOP предлага на пазара системи, софтуер и услуги за производство и управление на документи. С гамата си от продукти и услуги, DEVELOP се доказва като една от водещите марки предлагаща решения за малките и средни предприятия в Европа.

DEVELOP определя новите тенденции на пазара и създава уверен и креативен принос към оформянето на бъдещето. Разбирането на DEVELOP за консултация далеч надхвърля само анализи и препоръки. DEVELOP оценява, проектира и внедрява. Основната цел на DEVELOP e да повиши производителността в работната среда на своите клиенти.

 

 

За повече информация:

Виржиния Георгиева

Маркетинг Координатор

Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България ЕООД

Електронна поща: virzhiniya.georgieva@konicaminolta.bg

Уеб адрес:  www.konicaminolta.bg


back назад