ineo 226 - компактното гъвкаво решение за малки и средо голями офиси

Идеален за малки работни групи
Офис екипите ще се възползват от гъвкавия капацитет на зареждане с хартията, който при необходимост може да се увеличи до максимум 1350 листа. По този начин честите прекъсвания на работните процеси, причинени от необходимостта от зареждане на принтер с хартия, ще бъдат част от миналото. Чрез отпечатване и копиране при 22 стр./мин. при A4 и 8 стр./мин. в A3, ineo 226 също е достатъчно бърз, за да отговори на изискванията на екипи от малки и средни по големина фирми. Гъвкавостта на устройството е очевидна и в широкоформатините медии, с които може да се справи. До пет тави за хартия и източници могат да бъдат заредени с различни видове хартия. Нещо повече, опцията за двустранен печат може да помогне за пестене на хартия в екипи с относително високи обеми на печат.

Разнообразни функции за сканиране
Освен че предлага стандартно цветно TWAIN сканиране, ineo 226 може по желание да изпраща сканирани изображения към различни дестинации, като например: имейл адреси, FTP сървър или SMB. Благодарение и на стандартната функция сканиране към USB, потребителите лесно могат да изпълнят всякакви заявки за документи или презентации в последната минута, като сканират директно от ineo 226 върху USB стик. Допълнителното подаващо устройство за двустранно сканиране на документ осигурява удобство при по-обемни задания за копиране и сканиране, което може да се извърши бързо благодарение на скоростта на сканиране до 46 ipm и автоматичната двустранна обработка на документите.

Екологичен
Ineo 226 е сертифициран по стандартите Blue Angel и Energy Star. Това сертифициране се основава не на последно място на ниското си общо потребление на енергия и на използвания ineo HD тонер, който е частично изработен от биомаса. Различните функции за спестяване на енергия също така означават, че ineo 226 е икономичен за работа.


back назад