Разширени функции за подобрена рентабилност с ineo +2070

По-широка медийна подкрепа
Ineo +2070 идва с подобрена поддръжка на дебела медия за различни видове носители, напр. хартия с покритие и релефно щамповане до 350 g / m2 в режим на симплекс и дуплекс. Грамажа от 350 g / m2 е това, което се нуждаете за отпечатване на визитни картички, например. Новата тава за банер хартия с голям капацитет позволява ефективно отпечатване на банери с размери до 750 x 330 мм, напр. за книги с тройно скъване. Тъй като скоростта на печат за C5 пликове (70 на минута) също е два пъти по-висока от тази на предишния модел, печатът на пликове вече е по-изгоден вариант. Нещо повече, изходната тава с голям капацитет - достатъчно голяма да поеме 3 000 страници А4 и 300 банери - всичко това означава, че този производствен принтер е подходящо оборудван за работа с големи обеми на печат.

Подобрена производителност на работния поток
Ineo +2070 предлага привлекателна лекота на използване, която започва с контролния панел. Благодарение на поддръжката на IWS (Вътрешен уеб сървър), потребителският интерфейс може да бъде персонализиран така, че да отговаря на индивидуалните изисквания на оператора, докато поддръжка от OpenAPI осигурява безпроблемен интеграция между тази система и решения от трети страни за счетоводство, удостоверяване или маршрутизиране на сканираните копия, като напр. YSoft SafeQ и Nuance eCopy Sharescan. Способността за отпечатване и сканиране от USB стик е особено удобна, ако вашите клиентите дойдат със своя файл на USB стик.

По-голяма производителност
Сканиращата способност на ineo +2070 е значително подобрение. Новият цветен двоен скенер работи до 240 ipm и разполага със сензор за откриване на двойно поемане на оригинали, за да се избегне сканирането на два листа наведнъж. Със листоподаващото устройство за документи с капацитет от 300 листа, ineo +2070 е също така идеално оборудван за сканиране с голям обем. В другия край на изходната верига на ваше раположение да две нови и изключително здрави опции за довършване позволяват създаването на професионални брошури и печатни материали, тъй като ineo +2070 идва с поддръжка на Plockmatic и Watkiss PowerSquare ™ 224KR.

Отлично качество на печат
Изключителната стабилност на цвета и регистрацията вървят ръка за ръка с отличното качество на печат в ineo +2070. Освен това, доставчиците на печатни услуги могат да избират между три различни контролера - EFI®, Creo или собствената технология DEVELOP - за да се наслаждават на интуитивна оперативност и първокласен печат. Подобна ефективност на производството със сигурност ще спести както време, така и пари.

 

 


back назад